Wat is betrouwbare e-mail, webhosting en persoonlijke service u waard?


Ziet u door de bomen het bos niet meer?
Dit is de huidige webhostingmarkt;


Aan de ene kant staan de grote bedrijven die hard gegroeid zijn tijdens de internetgekte eind jaren negentig, die grote dure kantoorgebouwen hebben laten verrijzen en waar uitzendkrachten de telefooncentrales bevolken.
Deze bedrijven vragen veel geld voor hun diensten. Dit komt buiten de overheadkosten van deze bedrijven ook door de historie van internet. Tot voor enkele jaren geleden waren dingen als bandbreedte en domeinregistraties erg duur in verhouding tot vandaag.
Nu de prijzen omlaag bijstellen bij de tienduizenden klanten van zo'n bedrijf komt de omzet niet ten goede. Bovendien betalen veel klanten graag voor de schijnveiligheid die een bekende naam biedt.

Aan de andere kant staan de lowbudget hosters die ergens zo goedkoop mogelijk een 'servertje' huren, een mooie website bouwen, of beter nog een kant en klare template kopen (een template is een voorgebakken website) en hosting aanbieden voor een paar euro zakgeld per maand.
Met zaken als groei, afschrijving of stabiliteit van de onderneming wordt geen rekening gehouden, ze hoeven er immers niet van te eten. De problemen ontstaan ironisch genoeg wanneer zo'n bedrijf een succes blijkt. Het groeiende klantenbestand vraagt steeds meer aandacht, de inkomsten zijn echter niet genoeg om van te leven, laat staan om personeel aan te nemen.

Uiteraard zijn niet alle lowbudget hosters hobbyisten.
Bedenk echter dat op internet dezelfde economische wetten gelden als voor traditionele bedrijven.
De bewering van dergelijke bedrijven dat er geen consessies gedaan worden aan kwaliteit en service kunt u het beste met een flinke schep zout nemen. Uiteindelijk moet het ook hier uit de lengte of breedte komen.
Voorbeeld?
Het maakt niet uit hoe goed de supportdesk is georganiseerd, de support medewerker zijn salaris wordt gewoon betaald door de klanten. Het maakt echter nogal verschil of het salaris opgebracht wordt door 200 klanten of 2000...één keer raden wie de meeste aandacht voor u heeft.
Hetzelfde geldt voor de aanschaf van servers die gewoon terug verdiend moet worden door de klanten die erop staan.

Helaas is het een trend dat veel gezonde bedrijven zich mee laten slepen in de prijzenslag die door deze laatste categorie providers is ontstaan.
Kijkt u eens goed onder aan de pagina's van de budgethosts. U zult zien dat zo'n budgetmerk vaak een ouderwets duur bedrijf als moeder heeft. Dit bedrijf verkoopt door de hoge prijzen niets meer en prijzen verlagen is door het slapende klantenbestand niet wenselijk. Dus wordt er een 'B' merk in het leven geroepen waarbij bezuinigd wordt op zaken als telefonische supportentechnische zaken die de klant toch niet ziet en server mudvol worden gestouwd.

DNT - Internetservice bewijst al jaren dat niet elk webhostingbedrijf "de goedkoopste van Nederland" hoeft te zijn, maar dat er plaats is voor bedrijven die gewoon de beste van Nederland willen zijn! Wij houden vast aan een gezonde bedrijfsvoering die naast scherpe prijzen voor onze klanten de support, persoonlijke aandacht, kwaliteit en continuïteit van onze diensten moet waarborgen.

Waarom DNT Internetservice

1. Stabiliteit

We zijn al sinds 2004 actief, zijn een volwaardig bedrijf en kennen het klappen van de zweep.

2.Kwaliteit

 De technische keuzes zijn niet gebaseerd op prijs maar op hoogste kwaliteit. Onze hosting bestaat uit meer dan alleen de server waar uw site opstaat, denk aan fallback mailservers, redundant DNS, backupservers, Firewalls, hardwarematige virusfilters etc.
Allemaal zaken die u niet ziet en waar maar al te vaak op bezuinigd wordt.

3.Support

We stellen een persoonlijk contact met de klant op prijs. Aarzel nooit om een vraag te stellen! Via e-mail krijgt u snel antwoord, en de telefoon wordt bij ons door echte mensen opgenomen. We werken met een klein team dus kennen u snel.

Hierom bij DNT Internetservice!

check box Eigen servers
check box Telefonisch bereikbaar
check box Snelle support
check box Professionele medewerkers
check box Persoonlijk contact
check box 24/7 monitoring
check box 24/7 noodnummer
check box Uptime garantie van 99,9%
check box Dagelijkse backups
check box Maandelijks opzegbaar
check box Eigen netwerk
check box Eigen datacenter
check box 13 jaar ervaring

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem contact op.

Volg ons ook op:

Contact Us

DNT Internetservice
Van Miereveltstraat 26
8021 ER Zwolle
06 55533221