Joomla Hosting

Bent u op zoek naar webserver die klaar is voor uw joomla site? De Joomla Hosting van Dnt - Internetservice is er helemaal klaar voor. Al jaren is onze server klaar voor joomla hosting en is benaderbaar vanaf uw eigen pleskpanel. Natuurlijk kunt u op deze server ook een "Normale" site laten draaien.

Vanuit uw eigen omgeving

U kunt vanuit uw eigen stoel uw Joomla Hosting bereiken. Wij begrijpen dat sommige mensen wellicht problemen hebben met een eigen server dus daar helpen wij natuurlijk graag mee.

Het Joomla! Development Team richt zich met name op de ontwikkeling van een solide applicatie, in tegenstelling tot het ontwikkelen van zoveel mogelijk extras (zoals dat in veel andere CMS ontwikkelteams wél gedaan wordt). Dit zorgt ervoor dat Joomla! extreem licht en efficiënt is, wat het makkelijk maakt voor anderen om applicaties te maken om Joomla! uit te breiden met meer functionaliteit om aan deze behoeften te voldoen.

Contact

Voor de juiste Joomla Hosting moet u dus bij DNT - Internetservice zijn. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over onze Joomla hosting dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 06 – 55533221 of het contactformulier in te sturen.

Interessant? Deel deze pagina:

Waarom DNT?

1. Stabiliteit, We zijn al sinds 2004 actief, zijn een volwaardig bedrijf en kennen het klappen van de zweep.

2. Kwaliteit, De technische keuzes zijn niet gebaseerd op prijs maar op hoogste kwaliteit. Onze hosting bestaat uit meer dan alleen de server waar uw site opstaat, denk aan fallback mailservers, redundant DNS, backupservers, Firewalls, hardwarematige virusfilters etc.
Allemaal zaken die u niet ziet en waar maar al te vaak op bezuinigd wordt.

3. Support, We stellen een persoonlijk contact met de klant op prijs. Aarzel nooit om een vraag te stellen! Via e-mail krijgt u snel antwoord, en de telefoon wordt bij ons door echte mensen opgenomen. We werken met een klein team dus kennen u snel.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem contact op.

Text Size

Neem contact op

U heeft een vraag over DNT-Internetservice?
U heeft een wens?
U wilt ons zomaar wat vertellen?

Contact